Foto’s Beatrixpark

7 juli 2021: we kunnen weer koffie drinken!

20210707 143002 1
Ook de mensen van Koffieluitjes Beatrixpark mogen weer gezellig koffie drinken. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een lekker gebakje. Was een gezellige ochtend!

20 januari 2021: een pakketje gezond!

20210120 183011 1
Het nieuwe jaar is al even begonnen en helaas zijn fysieke ontmoetingen nog niet mogelijk. Naast het bellen naar de mensen was het weer tijd om even langs de deur te gaan. Kijken hoe het met de mensen is, voor een praatje en dit keer met een pakketje gezond. Wat extra vitaminen in deze donkere wintermaanden. De lokale groenteboer zorgde ervoor dat de pakketjes als een mooi cadeautje werden ingepakt en dankbaar werden ontvangen door de mensen. Bedankt lieve vrijwilligers.

14 december 2020: kerstpakketjes

2 december 2020: Pieten op bezoek met een lekkere attentie

18 november 2020: even op bezoek en een lichtje mee

Sterkte Hart Van Lichtjes
Marian en Bea zijn weer langs de mensen gegaan en brachten een lichtje mee in de vorm van een kruik die licht geeft. Even een praatje, mensen hun verhaal laten doen en vooral verbinden. Valt niet mee deze tijd en het bezoek werd enorm gewaardeerd.

4 november 2020: een herfst bloemtaartje!

Develder 1
Bea en Marian gingen langs de mensen met een leuk bloemschik pakketje . Even een praatje en kijken hoe het met ze gaat en iets fleurigs voor in huis.

5 augustus 2020: Gezellig koffie drinken in de binnentuin!

11 maart 2020: Koffie uurtje Koffieluitjes Beatrixpark

In januari is ook Koffieluitjes Beatrixpark gestart ism het Maanderzand. Vooraf zijn wij bij mensen gaan aanbellen om hen persoonlijk uit te nodigen. Dat heeft ertoe geleidt dat wij vandaag weer met 9 mensen aan tafel zaten. Gezellig samen koffie drinken, elkaar beter leren kennen door o.a de kletspot (kaartjes met vragen) en samen bedenken welke activiteiten men wilt gaan doen. Kortom, een hele leuke ochtend waar men naar uit had gekeken. Op naar het volgend koffie uurtje en binnenkort de eerste activiteit!