Het is zomervakantie maar Koffieluitjes gaat door!

20200715 153640

De zomervakantie is aangebroken in Nederland. Daar waar vele ontmoetingspunten en hun activiteiten tijdelijk sluiten ivm vakantie, gaat Koffieluitjes door in juli en augustus! Dit hadden wij voor Corona al met elkaar besloten. De koffie uurtjes van De Velder en de Indische Buurt groepen staan al vast en ook gaan we samen (op 1,5 meter) met elkaar BBQ-en. Voor de groep van het Beatrixpark zijn we bezig met een alternatief omdat de locatie nog niet open is. Hopelijk kunnen we ook hier op korte termijn een koffie uurtje in de tuin organiseren.

Vanaf september hopen we langzaamaan weer te kunnen starten met activiteiten al dan niet met enkele aanpassingen. In de groepen worden de jaarplanningen opnieuw besproken en hier en daar in overleg bijgesteld.

Naast de koffie uurtjes en de BBQ gaan wij in juli en augustus ook nog even door met iets leuks als thuis activiteit. Voor de maand juli was dit een workshop schilderen van Create Wise uit Bennekom of een legpuzzel van het Cadeauhuis uit Ede. Deze zijn afgelopen week weer door onze fantastische vrijwilligers uit alle groepen bij de mensen aan de deur gebracht.