Help mee

Word vrijwilliger

Vindt u het leuk om met onze senioren een kopje koffie te drinken of een activiteit te ondernemen? Wordt dan vrijwilliger* bij Koffieluitjes Ede. In een hecht team van Koffieluitjes begeleidt u onze senioren en bezorgt u hen en uzelf een leuke dag! Voor meer informatie met Natasja van den Brink op telefoonnummer 06-12660933

Doneren, schenken en nalaten

Stichting Koffieluitjes Ede is afhankelijk van subsidies en giften. Met uw gift kunnen wij de activiteiten van Koffieluitjes continueren en verder uitbreiden binnen de Gemeente Ede.

Een donatie kunt u overmaken op rekeningnummer NL20 RABO 0348 759 703 van de Rabobank t.n.v. Stichting Koffieluitjes Ede.

Voor structurele ondersteuning kunt u kiezen voor een periodieke schenking. Ook nemen steeds meer mensen een goed doel op in hun testament. We geven u graag vrijblijvend advies over schenken en nalaten aan Koffieluitjes. U kunt hiervoor contact opnemen met Natasja van den Brink op telefoonnummer 06-12660933

Stichting Koffieluitjes heeft een ANBI-status en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Uw gift komt dus geheel ten goede aan de activiteiten voor onze senioren. Wij danken u hartelijk voor uw steun.


Help mee als bedrijf

Wilt u als bedrijf iets betekenen voor eenzame senioren in Ede? Zet dan uw ondernemershart in voor Koffieluitjes Ede! We onderzoeken graag samen welke vorm van steun het beste bij uw bedrijf past. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Donaties, structureel of eenmalig
  • Een sponsoractie met uw personeel
  • De inzet van uw middelen, mensen en expertise.

Bel voor meer informatie Natasja van den Brink op telefoonnummer 06-12660933